Infopunten gesloten tijdens lockdown.

15-12-2020 /
Tijdens de lock down is het Infopunt fysiek gesloten. Het Infopunt is wel telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Het telefoonnummer is: 0529 793013 Wil je liever online zoeken naar een antwoord op je vraag? Kijk dan op www.samendoenindalfsen.nl. Hier vind je alles over zorg en ondersteuning, wonen, werken en welzijn en nog veel meer.

Het Infopunt voor als je het even niet weet

Het Infopunt is er om mensen te helpen met allerlei vragen. Over zorg en welzijn, maar ook over allerlei activiteiten die er in het Kulturhus te doen zijn. Je gaat naar het Infopunt als je niet precies weet waar je met je vraag heen kunt, of omdat je een hulpvraag hebt en denkt dat deze niet zwaar genoeg is om direct naar een zorgorganisatie te stappen. Ook kan het zijn dat je eerst wilt kijken of er geen andere oplossingen zijn. Of heb je gewoon een hele praktische vraag? Ook dan is het Infopunt de plek waar je terecht kunt.

Ook voor vragen over de (digitale) overheid kun je bij het Infopunt terecht. Heb je vragen over bijvoorbeeld huurtoeslag, AOW, WW-uitkering, bijstand, belasting of PGB? De mensen van het Infopunt helpen je graag verder of verwijzen je naar de juiste persoon.

Tijdens de lock down is het Infopunt telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Het telefoonnummer is 0529 793013.